Powered by Blogger.

+Warga Bloggers+

Bila cuti, amir akan..

>> Wednesday, August 24, 2011

Assalamualaikum & selamat pagi rakyat Malaysia semua !!!
ceeyhh gaya aku macam ramai je yang baca blog aku yang xseberapa ni kan??? =.="
followers pon 40 orang nak kecoh !! hahahaha

seperti biasa lah kan, aku masih lagi bercuti..
dan seperti biasa juga, bila cuti aku akan jadi "anak dara"..
dan juga seperti biasa, "anak dara" kejer nye dok umah je !! hehehe

Aku kalau dah cuti, memang tak keluar rumah punya.. KECUALI !!!
kecuali kalau terpaksa. kalau terpaksa lah. For example :
- Kredit habis, so memerlukan TOPUP dengan segera
- kawan ajak jumpe, ada function best !!
- kalau nak pergi main bola (puase nih memang tak main ah kan !)
- kalau mak suruh pergi kedai (anak yang baik gituu.. aww!!)
- kalau jumaat, gi solat jumaat 
   (INI WAJIB YE MUSLIMIN!!)
- kalau malam ramadhan, pergi masjid terawih
-dan kalau ada urusan yang memaksa aku keluar         rumah

HUH~ begitu lah hidup aku kalau cuti. Sesungguhnya aku TER-amat lah PEMALAS untuk keluar rumah!!
takde sebab kot nak keluar.. better dok umah lagi bagus kan?? tunggu PINANGAN MASUK???? OPS~
itu dah lain !!! HikHik

Ape aku buat dalam rumah?? tak bosan ke??? haaa good question !!!

Erm ape yang aku buat ye??? jap, aku nak cuba ingat balik ape aku buat !!!

OK~ paling dan ter-amat selalu aku buat adalah MELAYARI LAMAN SESAWANG sambil bukak Hi-Fi lame aku ni layan FlyFM kuat-kuat~ Layannnnnn



In the other words, aku memang Online jelaaa manjang.. itu yang gatal update blog nih !! hahaha

Kerja sampingan yang aku buat adalah kemas rumah (bukan nak tunjuk baik okeyh). YUP !!
kemas rumah lah, kau nak buat ape lagi??? ape lah sangat kemas rumah aku ni, bukan besar pon, tak penat pon kemas.. hehehe

Then, benda biasa yang kita selalu buat. Tak kira lah cuti ke tak, puasa or tak. TIDOOOO !!! yup, tidur.. tapi aku tak selalu sangat lah tidur nih.. bila betul-betul ngantuk je aku tidur. Tak suke tido siang lah awokk ~

nak tambah lagi boleh?? 

MEMASAK !!! haaa aku memang suka memasak pon.. Ambition kecil-kecilan aku nak jadi chef tau !! but aku boleh masak time bulan tak puase je.. time bulan puasa ni aku terpaksa lupakan hajat aku dulu, kang termakan sia-sia je.. huhuhu
nanti aku nak belajar buat appertizer ni !!
ok. thats all ~ sekian dulu !! sayonara banzaiiii (betul ke ape aku cakap ni?? hahaha)

0 comments:

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP